Categorie: Slăbire

Construiește-ți obiectivul corporal visat cu W-Loss

Construiește-ți obiectivul corporal visat cu W-Loss

Silueta mai tonifiată, mai aurie, mai subțire. Toate sfaturile noastre pentru a face această auto-satisfacție sezonieră să dureze. Mult mai mult decât o dorință de slăbire, este mai presus de toate nevoia de a perpetua acest sentiment de recenzii curente ale utilizatorilor din 2021 bunăstare care predomină.

De la postură la tratamente de întărire, inclusiv unele ajustări dietetice, iată nouă sfaturi pentru a menține un corp deasupra timp de 365 de zile. Întreținerea slabă ascunde adesea tulburările interne. De exemplu, o durere cronică de stomac determină un reflex să se plieze înainte.

Prospect – compoziţie, efecte benefice, contraindicații

Prospect - compoziţie, efecte benefice, contraindicațiiCa să nu mai vorbim W-Loss ingrediente de factorul emoțional stresul, greutatea rutinei  ceea ce face ca spatele să se umfle mai mult decât trunchiul.

Dacă aveți W-Loss ingrediente dureri fizice, cel mai bine este să consultați în prealabil un posturolog, fizioterapeut sau osteopat, care va detecta ceea ce este blocat și vă va pune din nou pe picioare în câteva sesiuni. W-Loss prospect. Nici o durere?. Nu este nevoie să oferiți un efort muscular intens pentru a remedia situația.

Puteți paria pe o activitate care picături vă ajută să câștigați sau să vă recâștigați ușor conștientizarea corpului, cum ar fi Feldenkrais, tai chi, qi gong, yoga sau Pilates. Cum ingrediente să câștigi 2 centimetri și să pierzi 2 kilograme ampbears.ro/w-loss/ în trei secunde? Prin adoptarea” neutrului ” Pilates, o postură care compoziţie nu numai că vă permite să vă ridicați, ci și să solicitați maximum de mușchi adânci.

În picioare sau așezate, pentru ce este încercăm să ne întindem coloana vertebrală în sus, ca și cum am vrea să atingem tavanul cu vârful capului. În mod natural, cum se ia partea inferioară a spatelui se lărgește ușor și burta se prelungește, ceea ce împinge să strângă abdomenul. Dintr-o dată, cum se ia silueta este mai subțire.

De câte ori este posibil, se gândește cum functioneazã să-și strângă omoplații spre coloană, fără a forța, doar pentru a elibera decolteul și pieptul. În timp, acest lucru va deveni automat. Modelele rampante pe rețelele de cum functioneazã socializare influențează multe femei care își petrec zilele cocoțate pe picioroange. Problemă, tocurile mai mari de 5 cm împing întregul corp înainte. Fesele și sânii se ridică, efecte benefice forțând mușchii spatelui să lucreze mai mult, dar prost.

Ca bonus, piciorul și degetele de la picioare se prăbușesc în pământ sub greutatea corpului. Înainte efecte secundare de a scăpa de tocurile de 12 cm pe eBay, folosiți bunul simț.  pentru a purta pompe sau sandale „covor roșu” la o petrecere. Dar pentru a ajunge pe jos sau cu transportul la locul de contraindicații muncă, preferăm pantofii cu călcâi sau adidași de 3 cm.

O necesitate: o talpă fermă, altfel piciorul se scufundă, ceea ce creează instabilitate și generează tensiune musculară în genunchi . Pântecele este sediul multor emoții, prospect cum ar fi stresul sau furia. Și totul se întoarce cu un bang de îndată ce sună clopotul de la școală.

Pareri – forum, comentarii, opinii

Pareri - forum, comentarii, opiniiPentru a remedia acest lucru, W-Loss pareri tratați-vă cu tratamentul de masaj de detoxifiere Udarabhyanga.De La Cinq Mondes 50 de minute, 100 de euro. Cinqmondes.com  inspirat de medicina ayurvedică. Un masaj W-Loss pareri profund care relaxează plexul solar și toate organele interne ale burții.

Manevre de drenare, respirație profundă, înveliș detoxifiant pe bază de făină de naut și ghimbir  W-Loss forum Ieșim puțin flasc, dar ușor, sistemul digestiv reboosted și stomacul plat timp de câteva zile. Cameron Diaz și Gwyneth Paltrow l-au făcut cel mai mare dușman al lor. Normal, rime de zahăr pareri cu creștere în greutate, celulită, aciditate a corpului, prin urmare inflamație, care accelerează îmbătrânirea. Așa că îl urmărim neîncetat, pentru că este peste tot: iaurturi, înghețate, sucuri forum de fructe, dulciuri, prăjituri uscate, produse de patiserie, dar și mezeluri, conserve .

De asemenea, suntem atenți la prietenii falși, cum ar fi prăjiturile de orez sau porumb. , care determină comentarii explozia nivelului de zahăr din sânge. Un truc de făcut fără el: evitați să-l consumați la micul dejun. Cu cât este introdus mai târziu în zi, cu atât mai puțin îl vom dori. De asemenea, trebuie evitate: opinii cereale rafinate pâine albă, făină albă etc.

Ele sunt preferate formulelor complete și semi-complete. Acestea sunt cele care oferă organismului singurii carbohidrați necesari pentru buna funcționare a acestuia  recenzii curente ale utilizatorilor . Creștem rațiile de legume pentru fibrele lor și limităm fructele la două sau trei pe zi. Pentru cei dependenți de nota dulce de la sfârșitul unei mese, preferați un compot fără zahăr, un pătrat de ciocolată neagră sau un ceai gustos din plante.

Preț – cat costa W-Loss

Preț - cat costa W-LossStimulăm fermitatea corpului datorită unui gest revigorant, exfolierea. W-Loss preț. Acțiunea sa mecanică va elimina celulele moarte, va accelera reînnoirea celulelor, dar va activa și sinteza colagenului și elastinei. Se va face o dată pe săptămână, urmată de un hidratant pentru a umple filmul hidrolipidic.

Răspândiți pe cremă anticelulitică sau fermă cu două luni înainte ca plaja să fie bună, dar nu suficientă. Combaterea celulitei și a pielii lăsate este o luptă zilnică. Prin cat costa urmare, integrăm îngrijirea ad hoc în rutina noastră zilnică. Și mergem liberi, frământând și frământând pentru o acțiune aprofundată, chiar dacă înseamnă să ne oferim câteva ședințe de masaj de slăbire la programare.

Cu toții suntem alcătuiți din grăsime, mușchi, oase, organe și multe altele. Dar, pe lângă greutatea noastră, preț ceea ce contează cel mai mult este modul în care sunt distribuite toate aceste elemente. Una dintre cele mai bune modalități de a evalua eficacitatea dietei și a rutinei de antrenament este măsurarea grăsimii corporale.

Farmacii sau catena – de unde să cumperi în România

Farmacii sau catena - de unde să cumperi în RomâniaAcum, să aruncăm o privire W-Loss de unde să cumperi mai atentă la ceea ce este important să știți despre grăsimea corporală. Grăsimea corporală este unul W-Loss farmacie  dintre principalii constituenți ai corpului tău. Protejează organele, învelește articulațiile, reglează temperatura corpului, stochează vitamine și furnizează organismului energie.

Pentru de unde să cumperi a înțelege mai bine rolul său, este important să știm că există două tipuri diferite: așa-numita grăsime farmacie  corporală esențială și așa-numita neesențială. Corpul tău folosește grăsimea în farmacii corporală esențială pentru a funcționa corect. Acesta din urmă este stocat în oase, organe, sistemul nervos central și mușchi. W-Loss comanda . Acest tip de grăsime ajută la reglarea temperaturii corpului, oferă un strat protector pentru organele interne și W-Loss catena vă oferă energie atunci când sunteți bolnav.

Grăsimea corporală  W-Loss amazon neesențială, cunoscută și sub denumirea de exces de grăsime corporală, nu este necesară pentru funcțiile vitale ale organismului. W-Loss România acest exces de grăsime se află în locurile în care corpul tău stochează energia pe care o folosește în momente comanda de mare nevoie. A avea prea mult exces de grăsime vă poate influența sănătatea într-un mod mare. În special dietele prea catena bogate în calorii afectează această rată de grăsimi neesențiale.

Chiar dacă alimentele pe amazon care le consumați sunt sănătoase și echilibrate sau vă oferă beneficii semnificative, corpul dvs. le va stoca ca grăsime dacă mâncați prea mult. Lipsa activității fizice poate fi, de asemenea, cauza ebay creșterii neesențiale a grăsimii corporale. Este foarte important să vă măsurați grăsimea corporală, astfel încât să vă puteți determina nivelul de sănătate și fitness.

Amintiți-vă întotdeauna că greutatea singură nu este un indicator formal al sănătății. IMC (indicele de masă corporală), de asemenea foarte des folosit ca indicator de producător sănătate, nu este la fel de precis ca grăsimea corporală, deoarece se calculează prin împărțirea greutății la înălțime. Prin urmare, nu face nici o distincție între kilograme de masă de grăsime și cele de masă slabă sau mușchi. De aceea, ar trebui să măsurați în schimb procentul de grăsime corporală.

Există mai multe modalități de România a face acest lucru, unele fiind mai precise și mai complexe decât altele. De exemplu, este posibil să se utilizeze tehnica skinfold, care constă în măsurarea, folosind un .

Exerciții de slăbire – plan de antrenament pentru slăbire

Dieta adecvată în combinație cu activitatea fizică – aceasta este singura modalitate de slăbire eficientă. Dieta ar trebui să fie variată și adaptată la necesitățile energetice ale organismului, iar exercițiile ar trebui să fie ajustate la starea de sănătate și la predispozițiile individuale. Verificați ce exerciții de slăbire vor accelera pierderea kilogramelor inutile.

Exerciții de slăbit – De ce sunt importante?

Dietele restrictive și postul duc la pierderea în greutate, dar efectul este de scurtă durată. Odată cu revenirea la alimentația normală, și kilogramele pierdute revin. Singura metodă rezonabilă de slăbit este o dietă adecvată combinată cu activitate fizică.

Important, dieta nu ar trebui să fie doar o descoperire în dietă. Pentru a slăbi, trebuie să vă schimbați obiceiurile alimentare. Este similar cu activitatea fizică – exercițiile de slăbire ar trebui efectuate sistematic.

efectele antrenamentului de slăbire durează maximum două zile, de aceea se recomandă antrenamentul de trei ori pe săptămână. Al treilea element decide despre succesul pierderii în greutate – motivație. Lipsa motivației poate distruge chiar și cel mai bun plan de antrenament pentru slăbit.

Ce exerciții de slăbire ar trebui să alegeți?

  Activitatea fizică ar trebui să fie adaptată obiectivului de antrenament. Dacă vrem să ardem grăsimi, ar trebui să ne concentrăm pe exerciții aerobice, adică de lungă durată și care implică părți mari ale mușchilor, cum ar fi alergatul, înotul sau ciclismul.

Când faceți exerciții aerobice, inima funcționează constant pentru a pompa sânge către mușchii voștri. Pe de altă parte, mușchii produc energie folosind procese aerobe, iar oxigenul este necesar pentru arderea grăsimilor.

Exercițiul aerob ar trebui efectuat timp de minimum o jumătate de oră, deoarece în primele 20 de minute de antrenament, mușchii ard carbohidrați și apoi grăsimi. Exercițiile pentru scăderea în greutate trebuie efectuate la un ritm cardiac specific.

Cea mai intensă arsură are loc la ritmul cardiac, care este de 60-70 la sută din ritmul cardiac maxim. Frecvența cardiacă maximă poate fi calculată utilizând următoarea formulă: HRmax = 208 – 0,7 x vârstă.

De exemplu, frecvența cardiacă maximă a unei persoane în vârstă de 40 de ani este de 180, deci frecvența cardiacă recomandată pentru antrenamentul de slăbire este de 108-126 bătăi pe minut.

Antrenament de slăbire

Fiecare antrenament de slăbire trebuie să fie precedat de o încălzire de 10 minute. De asemenea, nu trebuie să faceți mișcare pe stomacul gol sau chiar după masă. Cel mai bine este să începeți antrenamentul la o oră și jumătate după masă. Exercițiile de încălzire includ:

 • circulația încheieturii mâinii,
 • circulația umărului,
 • circulația piciorului,
 • circulația capului,
 • balansarea membrelor inferioare și superioare înainte și înapoi,
 • circulația șoldurilor,
 • trap.

Apoi treceți la antrenamentul adecvat. Dacă decideți să alergați, nu uitați să vă mențineți ritmul cardiac la 60-70%. ritmul cardiac maxim. Alergând la o astfel de frecvență cardiacă, ar trebui să putem purta o conversație.

Începătorii trebuie să facă jogging sau jogging dacă joggingul împiedică conversația. Antrenamentul adecvat ar trebui să dureze cel puțin 30-40 de minute. În timpul unei ore de jogging, ar trebui să ardem aproximativ 600 de calorii, iar mersul pe jos – 500 kcal. Este bine să adăugați exerciții anaerobe la antrenamentul dvs. aerob, cum ar fi abdomene, flotări și genuflexiuni. Se recomandă încheierea fiecărei sesiuni de antrenament cu exerciții de relaxare musculară.

Exerciții pentru slăbit acasă

Dacă ne-am concentrat pe antrenamentul aerob în aer liber, îl putem face de trei ori pe săptămână și, în plus, putem efectua exerciții de slăbire acasă de două ori pe săptămână. Iată câteva exemple de exerciții de slăbit:

 • Exercițiul numărul 1: întindeți-vă pe spate și îndoiți piciorul drept, așezând piciorul pe covor și lăsați piciorul stâng pe genunchiul drept. Pune-ți mâinile sub cap. Apoi aducem cotul mâinii drepte până la genunchiul piciorului stâng. Piciorul drept ar trebui să fie îndoit la unghi drept. Repetăm ​​exercițiul de 10 ori și schimbăm piciorul.
 • Exercițiul 2: sprijiniți-vă pe brațul stâng și pe piciorul stâng, păstrați brațul drept și piciorul drept. Apoi tragem genunchiul spre stomac și în același timp aducem mâna la șold. Repetăm ​​exercițiul de 10 ori și schimbăm membrele.

Sala de sport pentru slăbit – plan de antrenament

Dacă alegem o sală de sport pentru slăbit, ar trebui să ne planificăm antrenamentul în consecință. Mersul la sală nu este același lucru cu exercițiile de forță. Pentru a arde grăsimi în planul de antrenament, trebuie să introduceți exerciții cardio.

Desigur, cursurile ar trebui să înceapă cu o încălzire. Atunci este o idee bună să faci niște antrenamente cu greutăți cu mașini sau gantere. Dacă nu știm cum să folosim echipamentul, să cerem ajutorul antrenorului de serviciu sau al lucrătorului de la sală. În cele din urmă, este recomandat un exercițiu de ardere a grăsimilor pe o bandă de alergare sau un antrenor eliptic și ar trebui să dureze cel puțin o jumătate de oră.

Amintiți-vă că pentru primele 20 de minute de antrenament, corpul extrage energie din carbohidrați și numai după 20 de minute din grăsimi, exercitând în acest fel, vom începe antrenamentul cardio prin arderea grăsimilor.

Importanța unei posturi bune

Chiar dacă am avea biroul perfect și scaunul perfect, acest lucru nu ar fi suficient pentru a menține o postură care este cu adevărat potrivită pentru o activitate prelungită de lucru. Dacă lucrăm la computer, va trebui deci să folosim o tastatură de nivel înalt.

Vă asigurăm că va merita cu siguranță să meritați să cheltuiți 30 – 40 euro în plus pentru a cumpăra un profesionist în tastatură. Dar care vor fi cerințele necesare pentru o achiziție sigură? Mai întâi trebuie să verificăm dacă partea din față a tastelor are suficient spațiu pentru a permite un echilibru de sprijin al mâinilor și antebrațelor, ceea ce cu ordinea de a nu supraîncărca tensiunea mușchilor spatelui.

Tastaturile care ar trebui alese sunt cele numite ergonomice: sunt recunoscute după forma lor specială de val de mare. Mai mult decât atât, chiar dacă nu vă respectați sănătatea spatelui, nu uitați că suprafața tastaturii nu trebuie să fie prea strălucitoare pentru a evita reflexele enervante care, în cele din urmă, vă pot afecta vederea.

Diferitele tipuri de tulburări posturale

O postură greșită la birou, dacă este menținută timp de câteva ore, poate provoca daune care nu sunt indiferente pentru fizicul nostru. Dincolo de problemele clasice legate de stilul de viață sedentar (greutate crescută sau obezitate reală, venoasă lentă și consecințele problemelor legate de trafic, supraîncărcarea știftului înapoi) care pot fi afișate chiar dacă menține o poziție perfectă, o ședință greșită poate provoca durere musculară puternică. În special durerea la nivelul mușchilor cervicali:

 • Cifoză
 • Lordoză
 • Scolioză
 • Încărcări excesive către mușchii scapularului centurii
 • Sindromul tunelului carpian

Poziția corectă la birou

Numeroși sunt factorii care trebuie armonizați pentru a atinge scopul de a menține o poziție corectă întotdeauna biroul. Reamintim regula de 90 °: unghiurile formate de genunchi și coate trebuie menținute cu cât mai mult posibil până la 90 °, o poziție considerată optimă de experți pentru a evita stresul muscular-tendon.

Punctul de sprijin al antebrațului este, de asemenea, foarte important: trebuie să fie întotdeauna într-o poziție ușor ridicată față de tastatură. Din păcate, de foarte multe ori suntem obligați să studiem sau să lucrăm la birouri deosebit de sus, iar cotierele se luptă să ajungă chiar și în apropierea marginii mesei; ele se găsesc adesea sub ea. Merită să repeți această recomandare: trebuie să te uiți la toate modalitățile de a te echipa cu un scaun din lucru de înaltă calitate, cu brațul reglabil pe înălțime.

Este evident că va fi dificil să îi puteți cere angajatorului să lucreze pentru a schimba biroul, mai ales dacă face parte dintr-un „spațiu deschis” mare (acele facilități deschise la dimensiuni medii și mari ale căror activități sunt multe timp). Prin urmare, dacă putem revendica un birou „la comandă” (pe măsură) putem cere totuși (sau în cazul în care cei mai răi cumpără propriul nostru) un scaun adaptat nevoilor corpului nostru.

Cele mai bune ajutoare la cel mai bun preț

 • Există o mulțime de motive pentru care uneori este din păcate imposibil să schimbi scaunul pe care lucrezi:
 • Are nevoie de o companie care să asigure uniformitatea mobilierului în camere accesibile clienților (birouri, bănci, magazine)
 • Lipsa bugetului (unele scaune de la serviciu vă pot costa mai mult de 250 – 300 de euro)
 • Teama de a crea neînțelegeri cu colegii sau cu partea superioară și declanșează controverse pe care ați dori să le salvați

Din toate aceste motive, este de preferat o soluție mai practică și mai economică: perna lombară. Pe lângă susținerea lombelor, pernele lombare de nouă generație au, de asemenea, sprijin pentru creasta bruscă. În acest fel, veți obține o compresie mai mică a organelor viscerale și o îmbunătățire generală a sistemului nervos, limfatic și a circulației.

Desigur, perna lombară nu este evidentă pentru problema unui birou prea înalt, dar va atenua totuși multe dintre problemele enumerate mai sus.

Dacă în schimb aveți norocul de a putea lucra într-un mediu profesionist mai relaxat din punct de vedere al imaginii, puteți decide să vă schimbați radical biroul. Pentru că nu va trebui să cumpărați birouri scumpe din lucrul emailat și proiectat, va fi suficient să investiți o sumă mai mică de jumătate de mie de euro pentru o „stație de lucru”, adică o platformă multi-dimensională pe care ecranul și tastatura computerului vor fi să fie poziționat la înălțimi diferite.

Vă recomandăm locația de lucru Sit-Stand Lotus Fellowes, Mânerele acestei ultime generații de stații de lucru sunt capabile să gestioneze cu ușurință înălțimea raftului dedicat monitorului, asigurând cea mai bună postură atunci când stați, dar fiind capabil să lucreze la computer fiind, de asemenea, în picior.

Slăbitul este un maraton, nu un sprint

Este evident că nu există o soluție rapidă sau temporară. Dacă sunteți supraponderal, este aproape sigur rezultatul obiceiurilor de a mânca prost urmate mult timp și a unui stil de viață puțin mai sănătos.

Trebuie să știi care sunt capcanele atunci când îți alegi mâncarea în fiecare zi și să realizezi că trebuie să ne luăm rămas bun de la vechile și proastele obiceiuri, de ce să nu contribuim la obiectivul tău pe termen lung.

Cea mai bună dietă nu este o dietă, ci un aliment jurnal sănătos, cu câteva reguli și linii de ghidare care pot fi bune pentru corpul tău și pe care le vei putea menține pentru tot restul vieții. Nu este ușor, dar este necesar dacă doriți cu adevărat să evitați greutatea CV-ului.

Noi obiceiuri

Corpul nostru este rezultatul a ceea ce facem în mod repetat. Și pentru aceasta este foarte important să vă analizați propriile obiceiuri curente și rutina zilnică pentru a întreba dacă este cazul schimbării ceva.

Care sunt propriile tale obiceiuri? Care dintre acestea contribuie la atingerea obiectivului dvs. și ce nu? Care sunt alimentele care constituie punctul tău mai slab? Ce lucruri doriți să schimbați și care nu? Apoi creați un plan structurat sau căutați un prieten / antrenor care să vă ajute să rămâneți consecvenți și să opriți cu siguranță crearea efectului de yo-yo.

Multe cărți dietetice creează iluzia că puteți mânca orice doriți și totuși continuați să slăbiți. Cu toate acestea, dacă vrei să slăbești kilograme și să menții o greutate stabilă, trebuie să accepți că nu vei putea mânca unele lucruri.

Nu mânca mai puțin, mănâncă mai bine

Multe produse alimentare pe care le găsim în supermarketuri nu sunt sănătoase pentru corpul nostru. Produse precum cereale pentru micul dejun, sucuri de fructe, băuturi răcoritoare, dulciuri, carne procesată etc. de multe ori sunt prea apetisante și conțin o mulțime de calorii, făcându-l și mai ușor să mănânci.

Acest lucru nu vrea să spună că nu mănânci aceste produse din ce în ce mai mult, dar dacă știi că nu, umpli suficient sau ai tendința de a mânca în cantități mari, poate ar fi mai bine să le eviți și să le reduci cu mult . Beți multă apă și mâncați în mare parte puțin procesate, evită să mâncați gustări bogate în grăsimi, sare și zahăr.

Mănâncă suficiente proteine ​​și multe legume, fructe și leguminoase. Acestea sunt sărace în calorii și multe fibre, vitamine, minerale și substanțe nutritive care vă ajută să slăbiți.

Treceți la

Mulți oameni din aceste vremuri au un loc de muncă sedentar și petrec multe ore așezat. De asemenea, ne uităm la ecrane (TV, computer, smartphone) în medie mai mult de trei ore pe zi. Acest lucru are un impact negativ asupra corpului nostru și agravează calitatea somnului.

Făcând puțin exerciții fizice și somnul puțin sunt recunoscute printre cauzele obezității. Asigurați-vă că dormiți profund noaptea și evitați să stați prea mult în timpul zilei.

Semnați mai mult, urmăriți mai puțin la televizor, faceți exerciții fizice în mod regulat și mișcați-vă corpul în fiecare zi. Mai mult fac cel mai bine este. Este esențial pentru menținerea unei greutăți sănătoase și pentru sănătatea ta.

Schimbați-vă mentalitatea

Trăim într-o societate în care ne comparăm constant cu alte persoane și mulți cred că viața lor ar fi mai bună dacă ar fi mai asemănători cu acei oameni pe care îi văd pe diferitele rețele sociale.

Tot ce ne dorim (cine mai mult, cine mai puțin) arată frumos și să fie în formă, dar caută să ne dăm seama de faptul că propria fericire, sănătatea și calitatea vieții tale nu au fost determinate de obicei de greutatea corpului tău.

Dacă ești atașat la dieta din toată viața, poate ar fi șansa să faci un pas înapoi și să dai prioritate lucrurilor din viață care sunt cu adevărat importante pentru tine și te simți bine. Ce îți place să faci? Ce te face fericit ? Dar mai presus de toate: este cel mai important pentru greutatea sau sănătatea ta?

Viața este mult mai importantă decât un număr pe o scală sau calculul caloriilor. Fii sincer cu tine în același timp și chediti dacă ceea ce faci contribuie la sănătatea ta, fericirea sau sănătatea ta.

Mulți oameni care doresc să slăbească trebuie să se ocupe de efectul yo-yo. De obicei, consecințele dietelor greșite duc doar la Depresie și recuperarea kilogramelor pierdute. Este un cerc vicios care are efecte negative asupra fizicului și a minții. Ieșiți din „mentalitatea dvs. către dietă”, doriți să rămâneți pe dietă toată viața?

Acordă-ți timp. Lucrul la sănătatea cuiva este un proces lent de învățare și o greutate a corpului sănătos nu trebuie să fie pe obiectivul tău, ci rezultatul a ceea ce faci.

Orientări privind pierderea în greutate

Prin faptul că este mult temutul efect „Yo-Yo” în care este posibil să apară atunci când începe o dietă de slăbire? În astfel de consecințe poate aduce?

Prin efectul „yo – yo” se înțelege alternarea în timp cu perioadele de slăbire obținute în urma unei diete în perioade în care recuperează toată greutatea pierdută sau chiar dacă adaugă alta.

La persoanele cu tendință de grăsime și obezi care întreprind diferite tipuri de diete, acest fenomen îl poate prezenta în mod repetat constituind un pericol pentru sănătate, deoarece crește riscul cardiovascular.

În majoritatea cazurilor, efectul „yo-yo”

  Se datorează dietelor prea restrictive (atât în ​​ceea ce privește caloriile introduse în varietatea alimentelor), care implică doar o mare pierdere de apă și masă slabă (masa musculară) în loc de cea a grasimea.

Pe lângă pierderea masei musculare în timpul său, aceasta implică o încetinire a metabolismului, deoarece cea mai mare parte a caloriilor este arsă de mușchi, împiedicând astfel, în acest fel, o scădere în greutate.

Acest lucru poate duce la o nouă creștere a greutății corporale, ceea ce duce la o greutate chiar mai mare decât în ​​cea originală, în momentul în care dieta este abandonată.

Pentru a pierde în greutate atât de corect și pentru a evita efectul „yo-yo”, trebuie să slăbești într-un mod lent, dar constant și să schimbi radical și permanent obiceiurile alimentare și de viață: numai acest lucru poate oferi garanția de a putea menține rezultatele obținute.

În acest sens, Asociația Clinicii Italiene de Dietetică și Nutriție a pregătit și a difuzat, cu ocazia lumii obezității până la 10 octombrie 2007, ghidul pentru „reducerea stabilă a unui exces de greutate sau prevenirea apariției la subiecții adulți”.

Iată cele 5 sfaturi:

1. Corpul nu este constituit doar de aparatul digestiv.

Organizați o activitate obișnuită Fizică: această luptă chiar acolo „adaptare pentru a„ supraviețui ”cu puține calorii, care este reacția tipică a sistemului de apărare al organismului nostru („ de ceva timp mănânc mai puțin, dar nu dimagrisco! ”).

Organizați activități care pot fi făcute în orice moment și care nu necesită echipament special: mergeți într-un ritm alert de 3 ori pe săptămână timp de cel puțin 45 de minute la rând și / sau urcați și coborâți un singur etaj, apoi pentru 15 minute de câteva ori pe săptămână. ziua este mai ușor să rezervați terenuri de tenis pentru a găsi o piscină unde puteți înota cu adevărat.

Nu este nevoie să exagerați și să transpirați abundent; Cheia citirii unei bune utilizări a mușchilor lor este formată, în timpul fizicii activității, dintr-un ritm acceptabil și un sentiment de plăcere, cu respirația doar mai frecventă și mai profundă.

2 – Dacă sunteți obișnuiți să condimentați cu ochii, folosiți lingura ca unitate de măsură pentru ulei.

Aceeași lingură va fi utilizată pentru măsurarea sosurilor sau scufundărilor deosebit de bogate în grăsimi: nu mai mult de una pe masă.

Măsurați solidele grase cu un sistem de măsurare a volumului: un cub de unt mai mare decât o bucată de zahăr de persoană poate fi folosit ocazional pentru condimentare (pentru 4 persoane va fi puțin mai mare decât o cutie de chibrituri) dacă nu exagerați cu dulciuri, mezeluri sau brânzeturi grase.

Acordați atenție consumului de alimente a căror preparare este necunoscută (de exemplu în cantină, restaurant, bar); în aceste cazuri, alegeți feluri de mâncare simple și reduceți porțiile.

Totuși, nu faceți pantoful cu sosurile care avansează pe fundul mâncării: chiar și acasă! Utilizați acasă tehnici de gătit simple, cu câteva grăsimi (nu mai mult de o linguriță de persoană) și condimentați cu ierburi și condimente și învățați cel puțin două rețete pe lună de mâncare gustoasă.

Amintiți-vă că pentru a egala cantitatea și calitatea grăsimii gătite sunt din ce în ce mai puțin sănătoase decât cele utilizate în materie primă.

3 – Poate fi util să vă puneți întrebarea: cum a fost distribuită mâncarea pe care o consumați în timpul zilei?

Vine cu prea foame la mese, mai ales la cină? Mai bine să vă împărțiți în mese mici (4 sau 5) și să luați micul dejun. Concentrarea majorității mâncării la cină nu este avantajoasă: apoi vede televizorul sau se odihnește: este mai ușor să renunți la excesul relativ caloric și la grăsime.

Dacă există anumite momente în care are un sentiment mare de goliciune în stomac, evaluați cum a fost „stocat” corpul nostru în 3-5 ore mai devreme și redistribuiți cantitățile de alimente fără a le adăuga la totalul zilei ”. lăsând „mai mult dintr-un mic dejun adecvat.

4 – Ingerați guri mici și mestecați-le cu calm

Digerați mai bine și, mai presus de toate, rămâne mulțumit în ceea ce privește lungimea. „Dimensiunea” mușcăturii nu trebuie să depășească volumul degetului mare.

5 – Nu eliminați alimentele clasice considerate „îngrășare” precum pâinea, pastele, cartofii.

Pentru ca aluatul să verifice pentru prima dată cantitatea de sos sau condiment adăugată (cu sistemul de linguri), cu excepția faptului că acestea se bazează pe legume cu un singur component și, eventual, reducând o mică porție. Aceste feluri de mâncare contribuie la o senzație adecvată de sațietate și, atunci când sunt în porții rezonabile și pur și simplu condimentate, sunt foarte sănătoase.