A deveni politician în țara noastră este ceva care pare a fi soluția ideală pentru viitor. Nu vă faceți griji prea mult, veți face bani foarte buni. Cel puțin, așa o vede marea majoritate a publicului. Cine e de vina.În primul rând, politicienii înșiși.

Unii își fac bine treaba, dar există o umbră asupra lor. Cei dispăruți sunt o minoritate. Când ne uităm la Parlament, este un spectacol trist. Certându-se despre nimic, care, desigur, se aplică numai în cazul în care cineva vine în casă.

Băncile dezolante și goale ale parlamentarilor

Si miniștrilor mărturisesc adesea o viață relaxată, mai degrabă decât o muncă grea. Da, desigur. Ei au un loc de muncă în câmp, care este fraza preferată a fiecărui politician ceh. Uneori este adevărat, așa că să nu le punem pe toate împreună.

Băncile dezolante și goale ale parlamentarilor

A deveni politician în țara noastră este o afacere destul de profitabilă. Dacă o luați pentru capătul potrivit principalul lucru nu este să vă prindeți în nimic, vă puteți asigura pentru tot restul vieții în câțiva ani de muncă. Nici măcar nu trebuie să fie făcând zeci de milioane. Dar vă ajutați la Contacte, o mulțime de oameni vă vor fi recunoscători. Este chiar mai bine să ai ceva pe ele.

Dar intrarea în Camera Deputaților a Parlamentului Republicii Cehe chiar și Senatul nu trebuie aruncat nu este distractivă. Jgheaburile sunt demontate, fețele noi sunt foarte greu de obținut pe acest sol. Este chiar mai rău pentru ei să trăiască acolo într-un moment în care doresc cu adevărat să schimbe ceva și nu au un fundal suficient de mobil în spatele lor. Deci, care sunt pașii care te pot duce acolo.Strigă cât de putredă este politica cehă și cum nu vrei să intri deloc în ea.Aceasta este baza tuturor lucrurilor.

Ești de fapt o victimă care suferă pentru națiune

Si merge în acea hazna să-l curețe. Cu toate acestea, trebuie să antrenezi o față suficient de chinuită și, dacă este posibil, să vii cu câteva povești credibile pe tema a ceea ce statul te enervează. Ceea ce nu ar trebui să fie o problemă.Trimiteți soția la săgeată și obțineți o pisică tânără.

Ești de fapt o victimă care suferă pentru națiune

Publicului îi va lua ceva timp să-și dea seama, dar dacă ești deștept, unele puncte pot fi înfundate în cele din urmă. Cu toate acestea, principalul lucru în acest caz este altceva. Veți asigura admirația nesfârșită a concurenților politici, confirmați perfecțiunea dvs. în tovarășii politici. Dar asta se aplică numai dacă ești bărbat.

Dacă o femeie dă afară un bărbat și se găsește un iepuraș tânăr, este mai probabil să fie o coquette și un necredincios.Promit să aștepte pentru a rezolva problema imigrației.Dacă nu aveți nici un alt program, acest lucru este suficient de bogat. Promiteți că nu veți lăsa un singur refugiat aici și veți apăra granița cehă cu dinții adică tancuri și soldați. Nu contează că este practic imposibil. Vocile sunt acasă, nimic altceva nu vă interesează.

Aranjați prietenii potriviți.Nu contează că nici măcar nu aveți o rață, iar contul dvs. seamănă cu un câmp după un raid de lăcuste. Mafiosi și alte existențe similare sunt foarte fericiți să vă sponsorizeze. Dar ei știu că se va întoarce la ei. Dar ar trebui să rămâi doar la unul, căruia îi vei rambursa. Dacă ar fi fost prea mulți dintre ei, nu ai de la cine să iei după alegeri, ar fi greșit.